Дан отворених врата школе

1317

Основна школа “Свети Сава” је 12. априла 2018. године, у периоду од 17.00 до 18.00 часова, организовала манифестацију под називом “Дан отворених врата”. Школа је са задовољством угостила све заинтересоване будуће ученике првог разреда и њихове родитеље. Драгана Сретеновић, директор школе, представила је родитељима занимљив програм, који је организован у виду креативних радионица. Ученици су се упознали са учитељицама које ће их водити кроз четворогодишње школовање, са наставницама који ће им предавати енглески језик, вероучитељем, библиотекарком, као и са наставницом математике и наставницама биологије. Велику подршку у реализацији радионица, својим залагањем и учешћем, пружили су ученици од II до IV разреда, као и ученици старијих разреда, чланови библиотечке секције, који су заједно са својим учитељицама и библиотекарком припремили поклоне за будуће ђаке прваке, као и новинари нашег еколошког часописа „Дигиталис“. Цео програм био је обогаћен презентацијом  фотографија са разних такмичења, маскенбала, екскурзија и свих других активности наших ученика. Циљ ове манифестације је да се родитељи и деца упознају са садржајима које пружа наша образовна установа.
Ово је била прилика за родитеље будућих ђака да кроз директну комуникацију са стручним сарадницима, нашим педагогом и психологом, као и наставницима, добију све потребне информације и одоговоре на питања.

Родитељи који нису могли да присуствују, све информације о упису будућих првака, потребним уџбеницима и свему што их интересује о раду у школи, могу видети на сајту наше школе www.svetisavasm.edu.rs

Будућим првацима желимо срећан и успешан почетак!
Изволите, чекамо вас!

                                                                  Колектив ОШ „Свети Сава“