Европска ознака квалитета за eTwinning пројекат

2286

eTwinning је платформа намењена просветним радницима, који раде у школама и предшколским установама у једној од европских земаља учесница, за потребе комуникације, сарадње, развијања пројеката, размене и ради осећаја припадности најузбудљивијој европској заједници намењеној учењу/подучавању.
Нашој школи и наставници математике Соњи Влајин додељена је Европска ознака квалитета за изузетност рада у оквиру еTwinning пројекта „Math coaching“. То значи да су рад наставнице математике Соње Влајин, рад наших ученика и рад наше школе признати на највишем европском нивоу. Европска ознака квалитета додељује се за изузетност рада у оквиру пројекта. Додељује је Централна служба за подршку у Бриселу.

Пре европског признања, претходила је додела националне ознаке квалитета, која је наставници Соњи Влајин уручена 6. 9. 2018. године у хотелу Метропoл у Београду.

Преносимо у потпуности писмо обавештења о успеху:

Поштовани/поштована Софија Влајин,
Честитамо! Вашој школи је додељена Европска ознака квалитета за изузетност рада у оквиру пројекта „MATH COACHING“. То значи да су ваш рад, рад ваших ученика и школе признати на највишем европском нивоу.
Из тог разлога ћете добити сертификат који можете да поставите на веб страницу и изложите на видном месту у вашој школи. Такође, ваш пројекат ће бити изложен у посебном простору европског портала на www.etwinning.net.
Још једном вам честитамо на овом јединственом достигнућу и надамо се да ћемо се срести на једном од eTwinning догађаја у току године.
Срдачан поздрав,
eTwinning тим
Честитамо!

Европска ознака квалитета