НОВЕМБАРСКИ ДАНИ

1156

Током новембра месеца у нашој школи одржане су бројне манифестације које смо морали прилагодити ситуацији у којој смо се сви силом нашли. И поред тога, деца и наставници су се забавили, али и научили нешто ново једни од других. Преносимо вам само део активности и фотографија Новембарских дана…

У школској библиотеци су наставница Сандра Лукач и библиотекарка Драгица Пољак одржале литерарну радионицу на тему „Мој град“, у којој су учествовали ученици шестог разреда, а ученици осмог разреда су правили пано на тему Међународног дана детета. Своје радове су изложили у холу школе.

Прваци су нам, заједно са својим учитељицама Ковинком Радекић и Сањом Узелац, као и учитељем Душаном Чизмићем, приредили изложбу птичица од пластелина и папира и кућица и хранилица за птице, којима се придружила наставница Мирјана Карастанковић са својим ученицима седмог разреда.

У оквиру пројекта „Има ли лека досади“ ученици другог разреда са учитељицама Радославом Волф, Биљаном Штерлеман и Татјаном Спасојевић, као и ученицима 3/2 разреда са својом учитељицом Годаном Дурмиши изложили су своје радове који су представљали играчке кроз време и илустровали како од различитих материјала могу да се направе.

Плакатима „Установе културе у Сремској Митровици“ хол наше школе украсили су ученици шестог разреда зајено са наставницама Јеленом Стојаковић и Милком Васиљевић Арбановски.

Постављена је и изложба слика „Сремска Митровица – некад и сад“ ученица седмог и осмог разреда, са наставницом Мирјаном Карастанковић.

Погледајте фотографије па просудите сами!