Најбољи из енглеског језика награђени путовањем у Мађарску

1644

Након што су наши ђаци подручне школе у Дивошу освојили прво место на такмичењу ELTA организације из енглеског језика, награђени су путовањем у Мађарску, у Морахалом. Филип Маричић, Татјана Рајшић, Иван Пејаковић, Дејан Ухлик, Лука Радичић и Дуња Влајковић, у пратњи наставнице енглеског језика Маје Бисерчић, провели су незабораван дан на овом купалишту.
Морахалом је пружио могућност забаве, уживања и доброг провода на више од 3000 квадратних метара. Лети са 21, а зими са 16 затворених и отворених базена: пливачким затвореним полуолимпијским базеном са температуром воде 28 степени, 2 унутрашња тобогана и 1 спољним тобоганом са термалном водом температуре 35 до 39 степени, 11 сауна, соларијумом, сланом собом, арома терапијама, фитнесом, акваробиком и салама за масажу, центар је понудио све за незаборавну забаву, пре свега најмлађих. У оквиру комплекса су и продавнице сувенира, мењачница, кафићи, ресторан.
Након целодневног купања пут је водио даље до тржног центра „Auchan“, где су деца провела време у куповини и испробавању мађарских традиционалих јела.
Пуни позитивних утисака и лепих сећања наши ђаци су мотивисани да се и наредне школске године пријављују на слична такмичења и представљају своју школу у најбољем светлу.

Наставница енглеског језика Маја Бисерчић