Основи безбедности деце

1540

Поводом литерарно-ликовног конкурса „Основи безбедности деце“ за ученике четвртог и шестог разреда на подручју Срема, Полицијска управа у Сремској Митровици и Управа за образовање, културу и спорт Града Сремска Митровица, за ликовне радове награђени су ученици наше школе:
– за групни ликовни рад ученици 4. разреда, подручно одељење Дивош – Марија Остојић, Угљеша Чекеринац, Марко Антонић, Лазар Руварац и Стеван Бајић, заједно са учитељицом Милицом Џамбић;
– Дејана Кукић, ученица 6/3 одељења матичне школе, наставник Мирослав Цвијетић
– Мина Спасојевић, ученица 6/3 одељења матичне школе, наставник Мирослав Цвијетић
На конкурсу је учествовало преко 480 ученика, а награђено је 17.
Награде је уручио начелник Полицијске управе у Сремској Митровици Ђура Мандић.
Свечана додела награда одржана је 31.5.2018. године на завршној свечаности у Скупштини Града Сремска Митровица, уз присуство ученика трећег и петог разреда градских школа, који ће следеће године бити учесници радионица о безбедности деце, као и бројних едукатора на радионицама, запослених у ПУ Сремска Митровица, родитеља, наставика, директора школа.
Тог истог дана, на Градском тргу, деца су имала прилике да се друже са припадницима Полицијске управе и Ватрогасне бригаде, да се упознају са опремом и техником, а све у циљу безбедности грађана, а посебно деце.
Била је то заиста велика свечаност, уприличена у срдачној, пријатељској и сарадничкој атмосфери и расположењу.