Добитници УВ индикатора на конкурсу „Заштита за све“

2071

Након месец и по дана марљивог ангажовања нижих разреда основних школа широм Србије и веома много надахнутих идеја и креативних радова на тему одговорног понашања на сунцу и заштите од сунца, наградни конкурс у оквиру кампање „Заштита за све” је завршен. Мноштво школа из свих делова наше земље учествовало је на конкурсу, омогућавајући на тај начин својим ђацима да испоље своју креативност и још боље науче како да се одговорно понашају на сунцу и од његовог штетног зрачења заштите.

Стручни жири, састављен од представника компаније Беиерсдорф и бренда Еуцерин, Фонда Б92 и маркетиншке агенције ФЦБ Афирма, одлучио је да двадесет школа награди вредним УВ индикаторима.

Међу добитницима налази се и наша школа. Ученици II3, са својом учитељицом Снежаном Петровић, учествовали су у пројекту „Заштита за све“ и освојили УВ индикатор за своју школу.

Пројекат II3 разреда започео је крајем јануара месеца 2020. године. Трајао је до краја фебруара, када је изведена финална презентација радова, којом је обележен Светски дан борбе против рака. Циљ овог пројекта је подизање свести деце о одговорном понашању на сунцу и заштити од сунца.

Конкурс „Заштита за све“ – добитници 2020.