Веселе седамдесете у кабинету за српски језик

1321

Током нерадне недеље у фебруару врата наше школе била су отворена за ученике, децу великог срца, широког духа и воље да уреде учионице своје школе.

Позиву наставнице Љиљане Релић да се улепша кабинет за српски језик радо су се одазвале ученице Јована Лукић, Елена Куља, Мина Спасојевић, Анастасија Будишин и учитељица Ковинка Радекић. Замисао је спроведена у дело. Током једног преподнева део кабинета постао је пријатан читалачки кутак, урађен у романтичном и топлом ретро стилу седамдесетих година, када су, осим тапета ведрих дезена и миљеа на сточићима, биле и књиге у моди. Наредног дана осликан је још један део зида, намењен за обавештења, поруке и препоруке, а и за улазна врата пронађено је симпатично решење.

Драгана Сретеновић, директор, одобрила је новчана средства како би замисао била спроведена у дело и похвалила златне руке креативних девојчица.

Задовољне девојчице рекле су да би радо поновиле своје искуство. Биће им пружена нова прилика да Малог Принца представе у учионици. Како? Видећете!

                                                                                                Љиљана Релић