Упис првака

1075

За будуће прваке

Добро нам дошли, најмлађи ђаци!
Постаните наши светосавци!
Нека ваше школовање буде лепо путовање!

Драги будући прваци,

Врата Основне школе ,,Свети Сава“ широм су вам отворена. Постаните и ви понос наше школе, јер наши школарци то и јесу. О завидном знању, стеченом у нашој школи, сведоче многобројни успеси  и освојене дипломе на такмичењима из свих наставних предмета, као и постигнућа у даљем школовању, захваљујући добром предзнању након осмогодишњег школовања.

У нашој школи развијаћемо вашу личност, способности, вештине, интересовања, креативност и индивидуалност. Стећи ћете такмичарски дух, критичко мишљење и опажање и вредносне ставове да бисте били припремљени за друштвено окружење. Поред своје радозналости, донесите нам  и своје широке осмехе! Знајте да сте нам веома драгоцени!

Поштовани родитељи,

У први разред обавезно се уписују деца рођена од 1. марта 2010. до 28. фебруара 2011. године, а могу се уписати и деца рођена од 1. марта 2011. до 31. августа 2011. године. Молимо родитеље да закажу проверу зрелости детета за полазак у школу код секретара школе (од 2. 4. 2018). Проверу ће вршити психолог и педагог школе. При упису треба понети здравствену потврду детета, а потврду да је дете редовно похађало предшколску установу можете накнадно доставити. Извод из Матичне књиге рођених потребан је само за децу која нису рођена у Сремској Митровици.

Малишани, срдачно позивамо вас и ваше родитеље да на Дан отворених врата дођете у нашу школу, 12. априла 2018. године, у 17.00 часова.
Представиће вам се Тим за рад са ученицима I разреда, уз подршку ученика IV разреда. Учитељице које ће четири школске године бити ваша подршка у стицању знања су Невена Јовановић, Гордана Дурмиши и Снежана Петровић, у матичној школи, као и Снежана Симеуновић, у подручној школи у Чалми, и Милица Џамбић, у подручној школи у Дивошу. Ваше наставнице енглеског језика биће Слободанка Субашић и Светлана Цигановић. Наставници верске наставе су Радослав Радовановић, Јовица Михајловић, Петар Перенчевић и Бојан Кадар и наставник хрватског језика са елементима националне културе је Дарио Шпановић.

Основна школа ,,Свети Сава“
Деспота Бранковића 14
Сремска Митровица
Телефон: 022 625 011

Директор   Драгана Сретеновић
Педагог   Драгана Биједић
Психолог   Маја Јосифовић Спасојевић

Информације о упису будућих првака, њиховим уџбеницима и свему што вас интересује о раду у школи, можете видети на нашем сајту www.svetisavasm.edu.rs

Изволите, чекамо вас!

Колектив Основне школе ,,Свети Сава“, Сремска Митровица